Motocross klubber

Motocross er noe som alle kan drive på med, selv om sporten appellerer til flest unge. Det er spesielt med tanke på skader og spektakulære hopp, folk opp i årene heller tar det litt rolig og lar de unge ta seg av støytene. Likevel er sporten både publikumsvennlig og populær, både her til lands og utenlands. Det er store pengepremier i sporten som også bare blir kalt MX med en fellesbetegnelse. Finn en klubb nær deg og se hvilke tilbud de har. Her har vi plukket ut noen MX-klubber i Norge.

Bybergsanden Motocross

Denne klubben holder til i Rogaland og er en liten klubb med et stort hjerte. De har sin egen bane som er godkjent for konkurranser, og den har seksjoner som passer for nybegynnere og viderekomne. Banen er på grus og er over 1,5 km lang. Hvis man bare vil prøve MX her, kan man låne utstyr og motocross. Banen befinner seg noen minutters kjøring fra Sola Stavanger Lufthavn.

Nord-Odal MX

Denne klubben holder til i hjertet av Innlandet mellom Grue og Eidsvoll. Klubben er en del av Nord-Odal MC Club som har entusiastiske MC-førere i alle ledd. Nord-Odal MX klubb satser på å engasjere både unge og voksne til lek med motocross sykler og MC i lukkede baner. Dette er tilbud som mange setter pris på, og høytider er intet unntak.

Hovedmengden kjører cross og enduro, og knøtte-cross er en veldig populær gruppe. Tilbudet ble så populært at klubben i dag står på egne ben og fikser alt selv. Medlemmene her konkurrerer på landslag og har deltatt utenlands.

Svinndal Motocross Klubb

Svinndal ligger i Våler rett ved Sperrebotn og Spydeberg. Her kan man garantert finne dem som vil crosse. Kanskje også litt blendet av Solberg-familiens store bragder, selv om de har crosset på fire hjul, så er engasjementet stort her. Svinndal MX klubb har mange medlemmer og sin egen bane. Her er det bygd store hopp og skarpe svinger.